Geben Şh.Ütgm Ahmet Boz. Ortaokulu

Telefon : 0 344 586 73 74
WEB https://gebenahmetbozortaokulu.meb.k12.tr
Adres : GEBEN MAH. ANDIRIN/FEVZİYE CAD. NO 52 İÇ KAPI NO 1 ANDIRIN / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
MİSYON : Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.20-11.45 11.45-12.45 ÖĞLE ARASI 12.45-15.15
Yabancı Dil : iNGİLİZCE
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kahramanmaraş ili Andırın ilçesine bağlı Geben Mahallesinde bulunmaktadır. İyi insanların arasında huzurlu işler yapılan bir memleket olan Geben kış aylarında kar yağışının görüldüğü ancak ulaşımın sürekli sağlandığı güzide bir kasabadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye 28 km,ile 104 kmdir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :